Zašto je Wizi Business opcija idealna za vas? 

Poznata vam je situacija u kojoj vam stižu poslovni partneri i morate im osigurati prijevoz do odredišta? Uz to, i vaši zaposlenici često trebaju gradski i međugradski prijevoz? Wizi Business opcija, idealno je rješenje za sve vaše probleme s prijevozom! 

 

Što je Wizi Business?

Naših 18 godina iskustva u profesionalnom prijevozu i 30 milijuna prijeđenih kilometara godišnje pretočili smo u premium poslovnu uslugu koja odgovara svim vašim potrebama i budžetu.

Godišnje pokrećemo više od 430 tvrtki u različitim situacijama kada im je potreban prijevoz. Od aerodromskih transfera i Meet & Greet usluge, gradskih i međugradskih vožnji, do transfera na kongrese i konferencije te različite vrste evenata.

Maksimalno se prilagođavamo svim vašim potrebama, a vi u svakoj situaciji znate što dobivate – pouzdan, siguran i brz prijevoz. Bez nepotrebnog čekanja, gubljenja vremena na parking ili nerviranja zbog prometnih gužvi.

Prepustite se našim profesionalnim vozačima i u vožnji riješite još pokoju poslovnu obvezu!

 

Wizi Business benefiti

Bez obzira žurite li na sastanak ili vam treba prijevoz s kolodvora ili zračne luke u Wizi Business opciji štedimo vaše i tuđe vrijeme.

Naša vozila stižu vam još brže, imate mogućnost zakazivanja prijevoza unaprijed, a cjelokupno korisničko iskustvo napravljeno je po vašoj mjeri.

Na kraju mjeseca dobivate zbirni račun za usluge prijevoza koji lako uvodite u računovodstvenu dokumentaciju. Osim toga, u svakom trenutku možete provjeriti stanje vožnji vas ili vaših zaposlenika kod svog Wizi agenta.

 

Zašto Wizi Business?

  • uvijek dostupna vozila uz prioritet pri dodijeli vožnje i VIP status
  • 27 gradova u tri države
  • profesionalan pristup vašim zaposlenicima, klijentima, poslovnim partnerima i gostima
  • mogućnost rezervacija unaprijed
  • prikupi u zračnim i trajektnim lukama, autobusnim i željezničkim kolodvorima
  • tehnička i administrativna potpora naručiteljima uz jedan račun za sve usluge prijevoza
  • ostale pogodnosti

 

Wizi Business i za privatne potrebe? Zašto ne!

Kreirajte svoj mjesečni raspored vožnji i olakšajte prijevoz sebi i svojim najmilijima u najrazličitijim svakodnevnim situacijama.

Dok vi završavate svoje brojne obveze, neka vaša djeca stignu još lakše u školu i na različite druge aktivnosti, sigurno i pouzdano uz naše profesionalne vozače.

Angažirajte nas za transfere do zračnih luka ili kolodvora i kada putujete u privatne svrhe. Bit ćete opušteniji kad vaš godišnji odmor započne ili se završi bez nepotrebnog stresa i muke oko prijevoza.

Krećite se od i do s posla bez brige o vremenu i parkingu ili nas jednostavno nazovite kad idete u kupnju ili želite dostaviti manji predmet dragoj osobi.

Svi posebni događaji poput proslava rođendana, vjenčanja, djevojačkih/momačkih večeri bit će vam ugodniji i opušteniji jer je tu za vas Wizi – siguran prijevoz nakon dobrog provoda.

 

Ispunite prijavu već danas i kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku s personaliziranom ponudom za vas i vašu tvrtku.