Uvjeti i pravne napomene

Korištenjem ovog web i mobilnog servisa te aplikacije za pametne telefone suglasni ste s njegovim uvjetima korištenja, stoga Vas molimo da ih pažljivo pročitate.

 

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka


 

Ime i autorska prava

Mrežna stranica www.wizi.hr u vlasništvu je trgovačkog društva WIZI d.o.o. (dalje u tekstu Wizi).

Wizi omogućuje korištenje usluga i sadržaja internetske stranice www.wizi.hr koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja.

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje web i mobilnog servisa te aplikacije za pametne telefone. Korištenjem servisa krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje internetske stranice www.wizi.hr te aplikacije za pametne telefone u skladu s njima.

Svi materijali koji se nalaze na www.wizi.hr ekskluzivno su intelektualno vlasništvo tvrtke WIZI d.o.o. i mogu se koristiti isključivo uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositeljima prava na žigu i/ili dizajnu.

 

Podaci o tvrtki:

WIZI d.o.o.

Sjedište: Bartola Kašića 70, 31000 Osijek

Sud upisa u registar: Trgovački sud u Osijeku

Matični broj subjekta: 4821475

Temeljni kapital: 2.650,00 € uplaćen u cijelosti

OIB: 52416000167

IBAN: 5023900011101449200

Banka: HRVATSKA POŠTANSKA BANKA d.d. Zagreb

Član uprave društva: Vladimir Minovski

Rijeka – 051 313 313

Osijek – 031 205 205

Koprivnica – 048 330 040

Vukovar – 032 330 040

www.wizi.hr

 

Osobni podaci 

Korisnik weba, mobilnog servisa i aplikacije za pametne telefone odgovoran je za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i prihvaća odgovornost za sve aktivnosti unutar svoga korisničkoga računa.

Korisnik može svoje upite i komentare poslati pisanim putem, poštom ili e-mailom, a Wizi će poslati pisani odgovor poštom ili e-mailom u zakonskom roku.

U skladu s internim pravilima WIZI d.o.o., svi pozivi se snimaju, a telefonski brojevi i e-mail adrese se automatski pohranjuju u bazu podataka tvrtke WIZI d.o.o.. Svaki poziv i narudžba putem aplikacije za pametne telefone ujedno predstavlja prihvaćanje korisnika da WIZI d.o.o. telefonski broj i/ili e-mail adresu može koristiti u svrhu informiranja o usluzi, promjenama u radu te promotivnim akcijama, koje mogu koristiti krajnjem korisniku. WIZI d.o.o. se obvezuje da će telefonski broj i e-mail adresu koristiti isključivo za distribuciju informacija vezanih za poslovanje tvrtke.

 

Odjava s web, mobilnog servisa ili aplikacije Wizi

Ako želite odjaviti svoj korisnički račun, obratite nam se na marketing@wizi.hr, te ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

 

Cijena

Wizi se obvezuje jasno, vidljivo i čitljivo istaknuti iznos tarife usluge, a usluga naručivanja putem web, mobilnog servisa ili aplikacije za pametne telefone se ne naplaćuje.

 

Ostalo

Pristup internetskoj stranici WIzi.hr ili Wizi aplikaciji za pametne telefone ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima izvanrednih okolnosti koje su izvan kontrole tvrtke Wizi, a koje ćemo nastojati ukloniti u što kraćem roku.

Wizi ima pravo izmijeniti uvjete korištenja i ne odgovara za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene nastupaju na snagu online objavom na internetskoj stranici Wizi.hr.