U Wiziju plaćajte kako želite – brzo, sigurno i jednostavno 

U današnjem digitalnom svijetu, praktičnost i jednostavnost ključni su faktori prilikom svakog putovanja. Promjena je konstantna, a dostupnost različitih načina plaćanja više nije trend, već nužnost.

Wizi, kao hrvatski taxi brend koja stvara trendove u svijetu mobilnosti, svojim korisnicima pruža različite načine plaćanja.

 

Klasični načini plaćanja 

Vrijednosti Wizija su sigurnost i udobnost. Za nas je apsolutni prioritet da se svaki naš putnik u svakom trenutku korištenja naše usluge osjeća sigurno i ugodno.

Zato smo za naše starije korisnike i sve one koji vole klasične načine plaćanja zadržali standardne načine plaćanja u svim Wizi vozilima.

Poželite li platiti gotovinom ili bilo kojom vrstom kreditnih kartica, jednostavno i lako to možete učiniti.

Ljubazni i susretljivi Wizi vozači rado će vam priskočiti u pomoć i odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz cijenu vožnje i način naplate.

 

Plaćajte karticom iz aplikacije ili putem Wizi računa 

Svi oni koji svoje troškove žele kontrolirati direktno iz Wizi aplikacije to mogu učiniti plaćanjem karticom iz aplikacije ili putem Wizi računa.

Wizi račun je u aplikaciji iznos koji je dostupan za plaćanje vožnji. Možete ga uplatiti tako što se javite našim kolegama na prodaja@wizi.hr i u tren oka vaš odabrani iznos bit će dostupan na vašem Wizi računu.

Iznose možete osvojiti i na različitim nagradnim darivanjima putem naših društvenih mreža, pa svakako i dalje pratite sve novosti iz Wizi svijeta. Osim toga, uplata na Wizi račun može biti odličan poklon za dragu osobu kojoj baš trebaju ugodne i sigurne taksi vožnje!

 

Najsuvremeniji načini plaćanja 

Wizi postavlja trendove u regiji i kada su najmoderniji načini plaćanja u pitanju.

Neovisno o tome jeste li ljubitelj nove generacije tehnologije ili preferirate alternativne metode plaćanja, možete iskusiti vožnju bez terete gotovine ili kartica.

Zahvaljujući Wizi suradnji s PayCek-om, aplikacijom Electrocoina, plaćanje kriptovalutama stvarnost je i u svim Wizi vozilima.

Kako koristiti ovu opciju? Brzo, sigurno i jednostavno u nekoliko koraka:

  1. Preuzmite ili ažurirajte Wizi aplikaciju
  2. Odaberite željeni prijevoz
  3. Odaberite opciju plaćanja u vozilu
  4. Po završetku vožnje napomenite vozaču kojom kriptovalutom želite platiti
  5. Vozač će vam ponuditi QR kôd kojeg ćete očitati preko svoje PayCek aplikacije
  6. Skenirajte QR kod i završite transakciju

Uz sve spomenute načine plaćanja, Wizi nudi još dvije mogućnosti plaćanja – Aircash ili KeksPay aplikacijom!

Jednostavno otvorite svoju odabranu aplikaciju na pametnom telefonu i platite svoju Wizi vožnju u samo nekoliko koraka, bez stresa i nepotrebnog čekanja.

Koju god metodu plaćanja odabrali, želimo vam da iskusite sigurnost, udobnost i jednostavnost putovanja koju vam Wizi pruža.

Neka vaš novi način putovanja bude korak više u kreiranju vaše vizije slobode!