Putujte sigurno uz Wizi   

Sigurnost svih naših ljudi – partnera/vozača i putnika glavni nam je prioritet. Da bi vaša vožnja bila ugodna, prvenstveno mora biti sigurna na svim razinama.  

Zato vam danas donosimo neke Wizi značajke uz koje će vaša sigurnost u našim vozilima biti na još višoj razini.  

 

Podijelite detalje vožnje

U svakom trenutku svoje Wizi vožnje imate mogućnost dijeljenja svoje trenutne lokacije i broja vozila u kojem se nalazite.  

Osim što ćete na taj način vi biti sigurni, vaši najmiliji imaju jednim klikom dostupne sve podatke o vašoj trenutnoj lokaciji i vožnji. 

 

Vaš telefonski broj ostaje skriven 

Prilikom svakog kontakta s vozačem, putem aplikacije, poziva ili SMS-a, vaš telefonski broj ostaje skriven kako bismo maksimalno zaštiti vašu privatnost. 

To znači da ne postoji način da vozač zlorabi vase podatke ili vas kontaktira nakon obavljene vožnje.  

 

Ocijenite vožnju i vozača

Vaše mišljenje nam je važno i zato vas pozivamo da nakon svake vožnje ocijenite vožnju i vozača. Iskreno iznesite svoje iskustvo vožnje s Wizijem.

Na taj ćemo način nam pomažete da kontinuirano unaprjeđujemo našu uslugu, ali i lakše indetificiramo one  vozače koji se ne drže Wizi standarda.

 

Brinemo o vašim izgubljenim stvarima 

Svima se događa da ponekad u žurbi ostavimo neke od svojih stvari u vozilu. Ako se to dogodi i vama, ne brinite.  

Nazovite naš call centar i odaberite broj grada u kojem ste ostvarili vožnju i odmah ćemo kontaktirati vozača kako biste svoje stvari preuzeli što prije. Dok po njih ne dođete, čuvamo ih na sigurnom mjestu.  No imajte na umu da je briga vaših stvari isključivo na vama , a mi ćemo napraviti sve što je u  našoj moći da vam se stvari vrate ukoliko ih zaboravite ili izgubite.

 

Korisnička podrška vam je uvijek na raspolaganju 

Ako ste imali neugodno iskustvo vožnje, potičemo vas da sve detalje o vožnji pošaljete našem odjelu za korisničku podršku na e-mail pohvaleiprituzbe@wizi.hr

Naši kolege odgovorit će vam u zakonskim predviđenom roku te će vam vrlo rado pružiti pomoć i podršku u najrazličitijim situacijama koje vam se na putovanju mogu dogoditi.  

 

Putujte sigurno i ugodno uz Wizi!